Kasviperäisestä shepherd's pie -laatikosta spagetti bologneseen! Olemme keränneet tänne joitakin suosikkikasvis- ja vegaanireseptejämme.
Nykyaika on vihreää ja tulevaisuus näyttää vielä vihreämmältä! Aikana, jolloin kasvipohjaisen proteiinin ja vihreiden ruokalajien kysyntä on ollut suurta, ovat sekä ruokakulttuuri että syömistapamme muuttuneet merkittävästi. Onneksi kasvipohjainen ruoka ei ole pelkästään fiksu valinta ilmastolle ja keittiön budjetille, vaan se on myös erittäin hyvää! Tässä joitakin vihreitä suosikkireseptejämme. Maukasta kokkailua!
Maukas vegebolognese sopii erinomaisesti kasvispyöryköiden kaveriksi.
Bataattihummus Korma soveltuu lisukkeeksi, levitteeksi, dippikastikkeeksi ja esimerkiksi tortilloiden tai piirakoiden täytteeksi.
Intialaisessa ravintolassa kuulee ensimmäiseksi kysymyksen “veg or nonveg?”. Tämä johtuu siitä, että kolmasosa Intian valtavasta väestöstä syö mieluiten kasvisruokaa.
Lähes kaikki tietävät, mikä on kesäkurpitsafrittata, mutta tässä reseptissä olemme vaihtaneet vehnäjauhot kikhernejauhoihin.
Harira on täyttävä kasviskeitto, joka on alun perin kotoisin Marokosta. Tässä reseptissä perinteinen keitto muuntuu meheväksi padaksi. Hariraa tarjoillaan usein ramadanin aikaan, koska se on vahvistavaa ja sopii hyvin nautittavaksi päivän paaston jälkeen.
Juureksia on viime vuosina alettu käyttämään enemmän myös jälkiruokien valmistuksessa. Eikä ihme sillä niiden maku tuo uutta vivahdetta myös perinteisiin jälkiruokiin. Viimeistele tämä pannacotta kunigatarhillokkeella ja upea jälkiruoka on valmis.
Pho-keitto on vietnamin kansallisruoka. Vaihtamalla lientä ja proteiinia, voidaan phota varioidan lukuisin eri tavoin.
Peston pohjoismainen rustiikki, maukas, terveellinen ja vitamiinipitoinen versio. Sopii sekä arkeen että juhlaan.
Tässä ohjeessa käytetään linssejä, jotka tekevät perinteisestä peruna-purjokeitosta ruokaisamman ja täyttävämmän. Täydennä ateria hyvällä täysjyväleivällä ja tarjoile levitteenä Créme Bonjour -tuorejuustoa.
Tacot ovat tunnetusti meksikolaista ruokaa. Tässä versiossa teemme tacoista all-in-one-ruoan.
Kesäkurpitsagratiini maistuu sellaisenaan kasvisruokana, mutta toimii myös monien ruokien lisukkeena. Raikas tomaattisalaatti keventää mukavasti gratiinia.
Aiheeseen liittyviä tuotteita
Tuote lisätty
Tuotteen lisäys epäonnistui
Tuote postettu
Tuotteen poistaminen epäonnistui
Kirjautumalla saat
- Pääsyn ilmaisiin koulutuksiin
- Parhaat respetit ja vinkit kansainvälisiltä kokeilta
- Uusimpia trendejä