Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Värikäs juuressalatti sopii sekä salaatiksi että lisäkkeeksi.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Keitä 500 g keltajuurta ja 700 g punajuurta pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä.
    • Jäähdytä ja leikkaa sitten lohkoiksi.
    • Viipaloi 100 g keltajuurta ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla.
    • Viipaloi myös lehtiselleri ja laita kylmään veteen.
    • Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla ja sekoita joukkoon sitruunamehua, jotta omena ei tummu.
    • Paahda tattari kuivalla, kuumalla pannulla.
    • Yhdistäjuurekset, lehtiselleri, omena ja tattari.
    • Mausta suolalla ja lisää joukkoon sitruunavinegretti.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu