Me Unilever Food Solutionsilla haluamme tarjota ratkaisuja kokeilta kokeille. Blogimme käsittelee aiheita, jotka koskettavat meidän kokkien tai ruoan parissa työskentelevien arkea. Tervetuloa lukemaan!
VIIMEISIMMÄT julkaisut
Asiakastarina Ravintola Pretty Boy: “NoChicken Platterit myytiin jo toisena festaripäivänä loppuun”
“Ideologiaamme kuuluu, että hyvä ruoka syntyy parhaista raaka-aineista. Siksi Hellmann’s-majoneesien ja NoChicken kasviproteiinin käyttö ovat meille arvovalintoja.”
UFS:n kylmävalmistustilaisuudessa kokattiin yhdessä ja annettiin ennakkoluuloille kyytiä
ISS ja Unilever etsivät kestävän kehityksen mukaisia raaka-aineita yhdessä
6 faktaa liemipohjistamme sekä ilmainen reseptivihko
Ruoan ammattilaisena tiedämme, kuinka perinteisen lihaliemen valmistaminen voi vaatia paljon aikaa ja vaivaa.
Asiakastarina KESKO: K-Supermarket Toppila teki ruokamaailmastaan kilpailuvaltin
Asiakascase: Kampin K-Supermarketissa vegeruoka trendaa
Kylmävalmistuksella säästetään rahaa, aikaa ja luontoa Tuusulassa sekä Siilinjärvellä
Asiakascase: Päijät-Hämeen Ateriapalvelut – Cool School 2022
Asiakascase: Social Burger Joint – Flow festarit 2022
Asiakascase: NoHo Partners Oyj – Jussi-gaala 2022
Osallistuimme Jussi-gaalan 2022 järjestämiseen The Vegetarian Butcher tuotteilla. Yhteistyökumppaninamme toimi NoHo Partners.
6 vinkkiä ravintoloiden työvoimapulaan
Näillä vinkeillä voit parantaa tehokkuutta, luoda enemmän vähillä resursseilla ja parantaa liiketoimintasi kannattavuutta.
Asiakascase: HOK-Elanto & Unilever
HOK-Elanto oli Unileverin koekeittiöllä käymässä pitkästä aikaa. Keittiömestaripäivien aikana suunniteltiin uutta reseptiikkaa ja yhteistyökuvioita.
Ikimuistoiset päivät espoolaisessa koulussa Kuitinmäellä:
Unilever Food Solutions ja Suomen Kokkimaajoukkue saapuivat maistattamaan oppilaille uudentyyppisiä kouluruokia
Hyvä työympäristö mahdollistaa ammattilaisen oman kasvun
Unican Linuksen ravintolapäällikkönä toimiva Johanna Kurki on suurimman osan urastaan viihtynyt saman työnantajan palveluksessa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat isossa osassa Johannan työtä ja samalla hän myös kehittää itseään uutta opiskellen. Erilaiset projektit tarjoavat mahdollisuuden kehittää alaa ja tuovat inspiraatiota omaan työhön.
Kohti Bocuse d’Oria: Voittamisen anatomia keittiössä
Unilever Food Solutionsin tukema nuori kokki Johan Kurkela on puolivälissä häntä Suomen Bocuse d’Or-karsintoihin valmentavaa tiivistä harjoittelujaksoaan. ”Hyvin on mennyt ja menee!” Kurkela hehkuttaa.
Pääkaupunkiseudun ravintoloissa kokeillaan syksyllä Ilmastoannos-merkkiä
Ilmastoannos-merkki auttaa asiakkaita tunnistamaan ruokalistalta ne annokset, joiden hiilijalanjälki on keskimääräistä pienempi. Ravintoloita kannustetaan mukaan kampanjaan tarjoamalla Ilmastoannos-tunnus ja sen käyttöön liittyvät laskurit.
Tinkimättömällä makumatkalla
Täydellinen ruokailukokemus sisältää jotakin kaikille aisteillemme aina annoksen visuaalisuudesta suussa viipyilevään jälkimakuun ja muistoja rakentaneeseen kokemukseen. Intohimoisille ammattilaisille Dijon on jo kautta aikojen ollut synonyymi parhaimmalle mahdolliselle sinapille.
Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela yhteistyöhön
Unilever Food Solutions ja kokki Johan Kurkela ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tähtää Kurkelan osallistumiseen ruoka-alan arvostettuun Bocuse d’Or -kilpailuun Suomen edustajana.
Rakkaudella tehtyä pastaa mukaan
Case Happy Farmer
Yksipuolinen lautasmalli ja kiire varjostavat lounastottumuksia
Jopa 40 prosentilla työssäkäyvistä suomalaisista ei ole mahdollisuutta rauhalliseen lounasruokailuun, selvisi teettämästämme tuoreesta tutkimuksesta. Lounas joko syödään satunnaisesti, samalla töitä tehden tai ei lainkaan. Tavallisin syy lounaan väliin jättämiselle on ajanpuute.
Terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka I Nutrition
Riittävän ja terveellisen ravinnon turvaaminen kasvavalle väestölle on edellytys koko väestön ja maapallon hyvinvoinnille...
Vastuullisuus on tekoja, ei vain puhetta I Trends
Kestävä ja eettinen ruoantuotanto, ekologisuus, terveys, lähiruoka ja vastuullisuus. Ruoka herättää keskustelua, onhan se jokapäiväinen asia.