Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 dl
  • Sipuli 100.0 g
  • Bataatti 400.0 g
  • Vesi 0.8 l
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 40.0 g
  • Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 150.0 g
  • Kookosmaito, säilötty 1.0 dl
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 20.0 g
  • Voipapu, säilyke 400.0 g

Tikka Masala on yksi tunnetuimmista intialaisista ruuista. Tässä ohje klassikon vegeversioon.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa sipulikuutiot Aromiöljyssä
    • Lisää bataattikuutiot ja vesi
    • Hauduta lähes kypsäksi
    • Sekoita peruskastike pieneen vesimäärään ja lisää pataan
    • Lisää Tikka Masala -maustetahna, kookosmaito ja kasvisliemi
    • Kuumenna ja hauduta kypsäksi
    • Lisää lopuksi valutetut ja huuhdotut voipavut
    • Tarjoa keitetyn riisin kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu