Menu

Raaka-aineet

+

Pannacotta

Kuningatarhilloke

  • Vesi 2.5 dl
  • Mustikka 250.0 g
  • Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 70.0 g

Juureksia on viime vuosina alettu käyttämään enemmän myös jälkiruokien valmistuksessa. Eikä ihme sillä niiden maku tuo uutta vivahdetta myös perinteisiin jälkiruokiin. Viimeistele tämä pannacotta kunigatarhillokkeella ja upea jälkiruoka on valmis.

...

Valmistus

  1. Pannacotta

    1. Kiehauta punajuurimehu, Kuohu, sokeri ja tähtianikset.
    2. Lisää pannacottajauhe joukkoon koko ajan sekoittaen.
    3. Annostele tarjoiluastioihin.
  2. Kuningatarhilloke

    Sekoita kylmä vesi ja kiisseliaines keskenään. Lisää mustikat ja anna hillokkeen maustua hetki kylmässä. Tarjoile pannacottan kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu