Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Melko yksinkertaisista raaka-aineista saa upeita salaatteja, kunhan vain hiukan työstää niitä. Paahtaminen tuo juuresten omat maut hienosti esille. Savumajoneesi täydentää oivasti maa-artisokka-perunasalaattia.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    1. Lohko pestyt juurekset ja pyörittele ne Aromiöljyssä ja Sitruunaviegretissä.
    2. Lisää auringonkukansiemet joukkoon ja mausta suolalla.
    3. Paahda + 200 C:ssauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
    4. Jäähdytä.
    5. Mausta majoneesi nestemäisellä savulla.
    6. Laita paahdetut kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää savumajoneesi. Koristele rucolalla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu