Menu

Raaka-aineet

+

Peruna-purjokeitto


Tässä ohjeessa käytetään linssejä, jotka tekevät perinteisestä peruna-purjokeitosta ruokaisamman ja täyttävämmän. Täydennä ateria hyvällä täysjyväleivällä ja tarjoile levitteenä Créme Bonjour -tuorejuustoa.

...

Valmistus

  1. Peruna-purjokeitto

    • Kuullota viipaloitu purjosipuli aromiöljyssä padan pohjalla
    • Lisää vesi ja kuumenna
    • Lisää lohkotut perunat ja mausta kasvisliemellä
    • Anna kiehua kunnes perunat ovat puolikypsiä
    • Lisää huuhdotut linssit ja keitä kypsäksi
    • Mausta Timjami tahnamausteella ja pippurilla
    • Lisää Knorr Ruoka ja kuumenna
    • Tarkista maku
    • Tarjoile täysjyväleivän kanssa.
    • VINKKI! Voit myös soseuttaa keiton ja tarjoilla sen kanssa KNORR Fraichea ja ohueksi viipaloitua purjosipulia
    • VINKKI! Tässä ohjeessa käytetään linssejä, jotka tekevät perinteisestä peruna-purjokeitosta ruokaisamman ja täyttävämmän. Täydennä ateria hyvällä täysjyväleivällä ja tarjoile levitteenä Créme Bonjour -tuorejuustoa, joka on ympäristöystävällisempää kuin tavallinen juusto!
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu