Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Punajuurisuikale, pakaste 1.5 kg
  • Perunasuikale, kypsä 1.5 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
  • Soijarouhe, pakaste 0.6 kg
  • Liemi:
  • Vesi 1.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.2 kg
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Mustapippuri, rouhittu

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita punajuuret, perunat, sipuli ja soijarouhe keskenään GN -vuoassa.
    • Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.)
    • Paista kypsäksi yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (60 % höyry) +160ºC n.45 min.
    • Vinkki! Laktoosittoman laatikon saa jättämällä Garde d'Or JuustoCrèmen pois.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu