Menu

Raaka-aineet

+

Salaati

  • Punajuuri, kuutio 500.0 g
  • Hellmann's Vadelmavinegretti 1 L 70.0 ml
  • Savu nestemäinen 1.0 ml

Suolakurkkucreemi

  • Crème Bonjour Maustamaton 225.0 g
  • Suolakurkku 120.0 g

Pikkelöidyt sinapinsiement

  • Vesi 100.0 ml
  • Sinapinsiemen 60.0 g
  • Omenaviinietikka 166.7 ml
  • Sokeri 50.0 g
  • Suola 5.0 g

...

Valmistus

  1. Salaati

    • Paahda punajuurikuutioita uunissa 200 asteessa 10 minuuttia ja jäähdytä.
    • Sekoita muut raaka-aineet jäähtyneiden punajuurikuutioiden kanssa ja annan maustua kylmässä 30 minuuttia.
  2. Suolakurkkucreemi

    • Kuutioi suolakurkut mahdollisimman pieniksi kuutioiksi
    • Mittaa Crème Bonjour yleiskoneen kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi.
    • Lisää joukkoon suolakurkkukuutiot, sekoita ja kaada massa pursotinpussiin.
    • Asettele punajuurisalaatti vadille ja pursota päälle kreemi.
  3. Pikkelöidyt sinapinsiement

    • Valmista pikkelöidyt sinapinsiemet: Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.Voitkeittää sinapin siemeniä niin kauan, ettäkaikki neste on haihtunut
    • Jäähdytä ja ripottele salaatin päälle
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu