Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Harira on täyttävä kasviskeitto, joka on alun perin kotoisin Marokosta. Tässä reseptissä perinteinen keitto muuntuu meheväksi padaksi. Hariraa tarjoillaan usein ramadanin aikaan, koska se on vahvistavaa ja sopii hyvin nautittavaksi päivän paaston jälkeen.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Kuullota kuutioitu sipuli öljyssä, kunnes sipuli alkaa saada väriä. Pienennä lämpöä ja lisää kuutioitu selleri, pippurit ja kaneli.Sekoita joukkoon maustepyreet. .Kuulota vielä muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
    • Pienennä lämpöä ja lisää vesi,huuhdotut linssit, valutetut ja huuhdotut kikherneet jatomaattikeittopohja.
    • Lisää kuorittu ja lohkottu kurpitsa. Mausta kasvisfondi lla. Anna hautua kypsäksi noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
    • Ripottele padan päälle korianteria ja loput persiljasta ennen tarjoilua.
    • Tarjoile keitetyn riisin tai Risoni-pastan kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu