Menu

Raaka-aineet

+

Kimchi:

Majoneesi:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.4 kg
  • Seesaminsiemen 60.0 g
  • Seesamöljy 0.3 dl
  • Sitruunamehu 0.3 dl

Hampurilainen:

  • Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
  • Jauheliha, nauta 1.9 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Suola ja mustapippuri
  • Minipinaatti 0.2 kg
  • Kevätsipuli

Kimchi nostaa tämän hampurilaisen aivan uudeelle tasolle. Sen mausteisuus ja raikkaus sopii mainiosti hampurilaiseen. Seesamimajoneesi tuo mukavaa täyteläisyyttä.

...

Valmistus

  1. Kimchi:

    • Pese ja leikkaa kaali isoiksi paloiksi
    • Sekoita liemiainekset kattilassa ja keitä 10minuttia
    • Lisää kaalit ja keitä viisi minuuttia
    • Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan ja jäähdytä
    • Anna maustua kylmässä yön yli
  2. Majoneesi:

    • Sekoita ainekset keskenään
    • Laita majoneesi pursotinpussiin
    • Anna maustua kylmässä hetki
  3. Hampurilainen:

    • Tee jauhelihasta 10 hampurilaispihviä
    • Mausta ne suolalla ja pippurilla
    • Paista nopeasti aromiöljyssä
    • Kypsennä pihvit haluttuun kypsyysasteeseen uunissa
    • Puolita hampurilaissämpylät
    • Laita pohjalle majoneesia ja pinaattia
    • Nosta päälle pihvi, valutettu kimchi ja leikattua kevätsipulia
    • Valele hattu majoneesilla ja laita päälle
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu