Menu

Raaka-aineet

+

Gyros:

  • Porsaan kassler 2.0 kg

Gyros-mauste:

Tzatziki:

Suolakurkku:


...

Valmistus

  1. Gyros:

    Gyrosin valmistus:
    Yhdistä mausteet ja sekoita ne öljyyn. Marinoi jääkaapissa 24 tuntia.
    Lisää liha rotaatiotikulle. Valmista grilli epäsuoraa grillausta varten 175-200°C lämpötilassa. Grillaa kunnes porsaanliha on kypsää keskeltä; tarkista kahdella haarukalla viipaleiden välissä keskelle. Kun liha on valmista, leikkaa se tikusta ohuiksi suikaleiksi.
  2. Gyros-mauste:

  3. Tzatziki:

    Tzatziki:
    Sekoita karkeasti raastettu kurkku, jogurtti, Hellmann's Professional, oliiviöljy ja raastettu valkosipuli. Sekoita suola ja KnorrKylmäliukoinentärkkelys ja lisää se seokseen sekoittaen huolellisesti.
  4. Suolakurkku:

    Suolakurkku:
    Kiehauta sokeri, suola ja vesi, keitä kunnes sokeri liukenee ja lisää kylmä vesi. Lisää viipaloidut punasipulit purkkiin ja peitä kylmällä liemellä ja kannella. Säilytä jääkaapissa 24 tuntia.
  5. Step 5

    Tarjoiluun:
    Ranskalaisia perunoita, tomaatteja, gyros-flatbreadejä

    Tarjoilu:
    Valmista ranskalaiset perunat ja viipaloi liha ohuiksi paloiksi tikusta. Aseta tzatziki, liha, ranskalaiset perunat gyros-leivälle ja lisää päälle tomaatti ja suolakurkku.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu