Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

Jogurtti dippi

  • Jogurtti, 10 % 200.0 g
  • Minttu, tuore 36.0 g
  • Juustokumina 1.0 g

Paistamiseen

  • Flora Aromiöljy 2,4 L

Lähes kaikki tietävät, mikä on kesäkurpitsafrittata, mutta tässä reseptissä olemme vaihtaneet vehnäjauhot kikhernejauhoihin.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Pese ja raasta kesäkurpitsa raastinraudalla.
    • Sekoita kesäkurpitsa suolan kanssa ja anna seistä n. 10 minuuttia.
    • Laita kesäkurpitsa harsoliinaan ja purista mahdollisimman paljon nestettä pois.
    • Nosta kesäkurpitsa kulhoon ja lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli puré, liemijauhe, ja pippuri. Sekoita.
    • Lisää parmesaani, kikhernejauho, munat ja maustetahna. Sekoita.
    • Paista ikään kuin pieniä pannukakkuja runsaassa Flora Aromiöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi.
    • Tarjoa frittatat jogurttidipin kanssa.
  2. Jogurtti dippi

    • Sekoita jogurtti, juustokumina, suola, pippuri ja minttu.
  3. Paistamiseen


Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu