Menu

Raaka-aineet

+

Pho-liemi:

Lisäkkeet ja viimeistely:

  • Porkkana 0.2 kg
  • Fenkoli 0.2 kg
  • Retiisi 0.1 kg
  • Broilerin reisiliha, kypsä 0.3 kg
  • Herne, pakaste 0.2 kg
  • Minitomaatti 0.2 kg
  • Tuoretta Chiliä, Korianteria Ja Kevätsipulia

Pho-keitto on vietnamin kansallisruoka. Vaihtamalla lientä ja proteiinia, voidaan phota varioidan lukuisin eri tavoin.

...

Valmistus

  1. Pho-liemi:

    • Laita liemiainekset kattilaan
    • Kiehauta liemi
  2. Lisäkkeet ja viimeistely:

    • Ota nahka pois broilerista ja revi lihat suikaleiksi
    • Siivuta porkkanat, fenkolit ja retiisit ohuiksi lastuiksi kylmään veteen
    • Puolita minitomaatit
    • Kasaa hyvin valutetut kasvikset jabroilerin lihakulhoon kerroksittain
    • Kaada kuuma liemi juuri ennen tarjoilua kasvisten päälle
    • Koristele leikatulla chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla
    • Vaihtamalla liemen kasvisversioon ja broilerin vaikkapa tofuun, saa tämän helposti muutettua kasviskeitoksi
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu