Menu

Me teemme pohjan. Sinä viimeistelet.

Tiedämme, että kiireisessä ravintolakeittiössä on paljon asioita, jotka vaativat sekä aikaasi että huomiotasi. Siksi olemme tehneet parhaamme tarjotaksemme sinulle fondin, joka maistuu juuri niin hyvältä kuin haluat, päivästä toiseen ja ruokalajista toiseen. Tuotteet ovat ensiluokkaisista raaka-aineista ja luonnollisista, tasaisista mauista, eli uskomaton pohja ruoanlaitolle ilman pienintäkään vaivannäköä sinun puoleltasi. Olemme todella nähneet vaivaa tarjotaksemme sinulle seuraavan kolmikon:

Hyviä syitä kokeilla!

Lataa alta inspiroivat reseptivihkomme joissa on kastikkeita, keittoja ja ihania pataruokia Knorr Professional -tuotteillamme. Testaa mielellään kaikkia ja älä unohda, että Knorr Professional fonditiivisteet ovat myös vaivattomia ruoanlaitossa.

Lisää mahdollisuuksia ruoanlaittoosi!

Lisää mahdollisuuksia ruoanlaittoosi!

Keitot, padat ja ihanat kastikkeet

Lataa
Knorr Professional Kastikereseptivihko 2022

Knorr Professional Kastikereseptivihko 2022

Lataa tästä

Hyvä tietää Knorr Professional Fondeista ja Demi-glacesta

  • Valmis käytettäväksi sellaisenaan, ei tiivistetty
  • Tasapainoinen makuprofiili, joka antaa ruoillesi saman maun joka kerta
  • Gluteeniton ja laktoositon
  • Ei allergeeneja*
  • Valmistettu luonnollisista ainesosista
  • Ei lisäaineita (ei keinotekoisia väri- tai makuaineita)
  • Kätevä pakkaus käytännöllisessä koossa
  • Tuotesarja on ansainnut Sydänmerkin

... Ja näin teemme fondimme!

  1. Annamme lihan ja luiden kiehua hitaasti vedessä, jolloin ne tuovat esiin täyteläisiä makuja.
  2. Annamme maukkaiden, juuri poimittujen vihannesten kiehua matalassa lämpötilassa.
  3. Yhdistämme nämä kaksi lientä ja maustamme ne makuun syvyyttä lisäävillä yrteillä ja mausteilla.

* Tämä tuote ei sisällä allergiaa aiheuttavia ainesosia, jotka on ilmoitettava EU-asetuksen 1169/2011 (liite II) mukaisesti.

Löydä uusia käyttötarkoituksia!

  1. Valmista vaaleaa viherpippurivaahtoa sifonilla käyttäen Knorr Professional Kanafondia ja Hellmann’s Professional -majoneesia.
  2. Oletko kokeillut valmistaa  vasikkaa Sous vide -menetelmällä Knorr Professional Vasikkafondin kanssa? Jos et, nyt voisi olla hyvä aika kokeilla!
  3. Miksi et kokeilisi valmistaa naudanliha-vinegrettiä Knorr Professional Demi-glacella seuraavan kerran, kun lisäät carpaccion ruokalistalle?

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Please enter a video description

00:00

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu