Tarjoa jotain voimakasta, ihanaa, kuumaa, kylmää, jännittävää tai tuttua. Martinalla on reseptit, jotka tekevät vieraasi ja heidän makunystyränsä iloisiksi!
Tartar pihvi sitruunan, parmesaanin ja sellerin kera
Murennettu parmesan, rapea selleri ja sitruunan hapokkuus muodostovat Italiaistyylisen Tartarin rungon.
- 600 g Naudan ulkofilee
- 15 g Knorr Lihaliemi
- 50 ml Sitruunamehu, tuorepuristettu
- 10 g Rakuuna
- 5 g Lipstikka
- 20 g Varsiselleri
- 50 g Parmesanjuusto
- Oliiviöljy
- Mustapippuri myllystä jauhettu
Tarjoiluun
- Leipä viipaleita, Paahdettuna
Valmistus
- Hakkaa tai jauha ulkofilee karkeasti.
- Sekoita lihaan suola, Knorr lihaliemi ja sitruuna.
- Lisää rakuuna, lipstikka, selleri ja parmesaani.
- Paista leivänviipaleet oliiviöljyssä.
- Asettele tartar pihvit lautasille ja pirskota ylle oliiviöljyä ja tarjoile vastapaahdetun leivän kera.