Menu

Raaka-aineet

+

Kalaburgeri

Fenkolisalaatti

Sitruunamajoneesi

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 200.0 kg
  • Sitruuna 1.0 kpl
  • Ruohosipuli 10.0 g

Kaikille taatusti maistuva, raikas ja helppo kalaburgeri. Mikäli haluat pihvistä erittäin rapean niin voit hyvin uppopaistaa sen.

...

Valmistus

  1. Kalaburgeri

    • Sekoita korppujauhot kananmuniin ja anna turvota hetken 
    • Jauha kala monitoimikoneella yhdessä Knorr kasvisliemen kanssa. 
    • Lisää peruna, kananmuna-korppujauhosekoitus ja sekoita tasaiseksi. 
    • Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Muotoile hampurilaispihveiksi.
  2. Fenkolisalaatti

    • Sekoita MAILLE omenaviinietikka, oliiviöljy, sitruunan mehu, rakuuna ja sokeri kastikkeeksi, mausta suolalla ja pippurilla.
    • Höylää varsiselleri ja fenkoli mandoliiniraudalla ohuiksi siivuiksi. Suikaloi omena julienneraudalla ja sekoita vinaigretteen.
  3. Sitruunamajoneesi

    • Mausta HELLMANN'S majoneesi sitruunan kuorella, mehulla ja ruohosipulilla.  
  4. Tarjoilua varten

    • Paista hampurilaisia ruokaöljyssä 5 minuuttia jatkuvasti käännellen. 
    • Paahda leipä ja tarjoile lisukkeiden kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu