Menu

Raaka-aineet

+

Kastike

  • Knorr Professional Kanafondi 1 L 1000.0 ml
  • Kuohukerma 300.0 ml
  • Soijakastike 10.0 ml
  • Sitruuna

Knorr Professional KANAFONDIsta valmistat täyteläisen kanakerman!  Kastike täydentää maukkaasti vaikka paistetun broilerin rintafileen. Kanakerma sopii myös mainiosti The Vegetarian Butcher CRISPY NOCHICKENin seuraksi, esimerkiksi fleksaajalle joka haluaa vähentää lihansyöntiä.

...

Valmistus

  1. Kastike

    Redusoi Knorr Professional KANAFONDI ¼ osaa alkuperäisestä nesteen määrästä. Kiehauta kerma joukkoon. Mausta soijalla ja sitruunamehulla.
    Tarjoile paistetun broilerin, kurkumalla maustetun riisin ja pikkelöidyn paprikan kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu