1. Perustaso: esittely, välineet ja ainekset
Katso, miten The White Onionin keittiömestari Fred Duval kertoo sifonin käytöstä keittojen valmistamisessa ja käyttää esimerkkinä kurkkugazpachoa. Hän kertoo, mitä välineitä ja aineksia tarvitset tämän erittäin kevyen kesäisen keiton valmistamiseen.
2. Perustaso: kurkkugazpacho
Katso, miten keittiömestari Fred Duval valmistaa erityisen kevyen version gazpachosta sifonilla ja koristelee keiton tyhjiömarinoidulla kurkulla
3. Edistynyt taso: esittely, välineet ja ainekset
Katso, miten Launceston Placen keittiömestari Ben Murphy esittelee sifonin käyttöä. Hän näyttää välineet ja ainekset, joiden avulla opit valmistamaan hänen nimikkoruokansa ja loihtimaan upeita makuja ja koostumuksia
4. Edistynyt taso: munakas ja hanhenmaksa-alkupala
Opettele luomaan tämä aamiaisklassikon gourmet -versio. Valmista sifonilla munakokkelimousse, joka tarjoillaan Burgundin tryffelien ja hapanleivän kera.