Johdanto
Keittiömestari Michelle Theron, Hazendal Wine Estate, opettaa valmistamaan kaksi herkullista vegaaniannosta kookos-tyrnijäädykkeen ja kurpitsa-pähkinägnocchit.
Jäädyke, osa 1
Opi valmistamaan taikina vegaanisista raaka-aineista sekä olennaiset vinkit oikeista paistoajoista ja -lämpötiloista.
Jäädyke, osa 2
Valmista pekaanipraline rooibos- ja sitruunahaudutetulla teellä. Opi täydellisen koostumuksen ja lämpötilojen salat.
Jäädyke, osa 3
Yhdistä tyrnipyree ja kumkvattihillo ennen keittämistä. Lämmitä, jäähdytä ja pakasta kookosjäädyke.
Jäädyke, osa 4
Komponenttien kasaaminen kerrostetuksi jälkiruoaksi, joka on täynnä makua ja kasvien voimaa!
Gnocchit, osa 1
Valmista kasvisgnocchit. Opi tekemään täydellinen taikina.
Gnocchit, osa 2
Gnocchien oikeaoppinen kypsennys, maustaminen ja viimeistely värikkään syksyiseksi annokseksi.