Menu

01:27

Johdanto

Keittiömestari Michelle Theron, Hazendal Wine Estate, opettaa valmistamaan kaksi herkullista vegaaniannosta kookos-tyrnijäädykkeen ja kurpitsa-pähkinägnocchit.

 

03:03

Jäädyke, osa 1

Opi valmistamaan taikina vegaanisista raaka-aineista sekä olennaiset vinkit oikeista paistoajoista ja -lämpötiloista.

02:53

Jäädyke, osa 2

Valmista pekaanipraline rooibos- ja sitruunahaudutetulla teellä. Opi täydellisen koostumuksen ja lämpötilojen salat.

02:47

Jäädyke, osa 3

Yhdistä tyrnipyree ja kumkvattihillo ennen keittämistä. Lämmitä, jäähdytä ja pakasta kookosjäädyke.

02:58

Jäädyke, osa 4

Komponenttien kasaaminen kerrostetuksi jälkiruoaksi, joka on täynnä makua ja kasvien voimaa!

02:41

Gnocchit, osa 1

Valmista kasvisgnocchit. Opi tekemään täydellinen taikina.

02:56

Gnocchit, osa 2

Gnocchien oikeaoppinen kypsennys, maustaminen ja viimeistely värikkään syksyiseksi annokseksi.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu