Menu

02:20

1.Mitä suositella

Lyhyet keskustelut keittiöhenkilökunnan ja tarjoilijoiden välillä ovat tärkeitä. Ne auttavat sinua ymmärtämään, mitä tarjota vuoron aikana. Katso tämä video oppiaksesi erilaisia vinkkejä ja niksejä palvelutarjontasi parantamiseksi.

02:52

2.Milloin suositella

Sinun on kyettävä aistimaan pöydän tunnelma tietääksesi, milloin esittää myyntipuheesi. Tässä videossa keskustelemme merkeistä, joita kannattaa seurata, jotta voit tehdä parhaat suositukset oikeaan aikaan.

01:29

3.Miten suositella

Tässä videossa keskustelemme parhaista tavoista suositella tiettyjä tuotteita aterian eri vaiheissa. Katso oppiaksesi, kuinka voit parhaiten lukea pöydän tunnelmaa.

02:36

4.Saa asiakkaat palaamaan

Palaavat vieraat ovat ravintolalle erittäin arvokkaita. Tässä videoissa käsitellään jokaisen palaavan vieraan huomioon ottamisen tärkeyttä ja kuinka voit muuttaa uusia vieraita vakioasiakkaiksi.

01:31

5.Avaintarjoukset

Jotta voit suositella tuotteita vierailijoillesi, on tärkeää tietää, mitä tarjoat. Katso tämä video oppiaksesi, kuinka voit esitellä avaintarjouksesi parhaiten.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu