1. Grillauksen esittely
Kansallinen grillimestari ja Darbaar-ravintolan keittiömestari Abdul Yaseen näyttää, miten sinustakin voi tulla grillimestari. Hän esittelee grillaamisen maailman ja opettaa sinulle tarvitsemasi tekniikat, välineet, taidot ja ainekset. Täältä saat tiedot, joilla pääset alkuun, aina raaka-aineiden hankinnasta kalan marinointiin ja robata-grillin käyttöön.
2. Keittiön valmistelu grillausta varten
Tutustu Darbaar-ravintolan keittiöön, kun keittiömestari Abdul Yaseen esittelee grillaukseen ja parilointiin tarvittavat välineet robata-grillistä tandooriuuniin ja siihen, miten niillä saadaan täydellinen tulos..
3. Laadukkaiden ainesten hankkiminen
Lue, miksi on tärkeää käsitellä, maustaa ja marinoida koko kala, jotta voi varmistaa parhaat tulokset grillissä.
4. Koko kalan valmistelu ja marinointi
Opi videolla, miksi on tärkeää käsitellä, maustaa ja marinoida koko kala, jotta voi varmistaa parhaat tulokset grillissä.
5. Robata-grillattua meribassia kasvisten kera
Opettele grillaamaan ja höyryttämään koko kala robata-grillissä, jotta voit varmistaa täydellisesti hiiltyneen nahan ja murean kalan joka kerta.