Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje


Yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista voileivistä, Toast Skagen! Todellinen klassikko joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Nostele käsinkuoritut katkravut pois liemestä, mutta älä purista kuivaksi, kylmäliukoinen tärkkelys sitoo ravuista irtoavan nesteen
    • Sekoita kulhossa sekaisin katkaravu, majoneesi, ranskankerma, sitruunamheu, punasipuli ja tilli
    • Lisää joukkoon knorr kylmäliukoinen tärkkelys kokoajan sekoittaen.
    • Anna seoksen tekeytyä kylmässä vähintään 30 minuttiia, sekoita ennen tarjoilua
    • Paahda paahtoleivät voi- rypsiöljy seoksessa kullan ruskeaksi. 
    • Tarjoile skagen paahtoleivän, muikunmädin, tillin ja sitruunan kanss
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu