Menu

Raaka-aineet

+

Paahdettu ruusukaali

Siemenkuorrute


Ruusukaali ja kaalit ylipäätänsä ovat herkullista paahdettuna uunissa. Jos keittiöstäsi ei löydy ruusukaalia, voit käyttää vaihtoehtoisesti myös muita kaaleja. Esimerkiksi valkokaali käy myös hyvin. Siemensekoitus toimii mainiosti ripotteena lähes minkä tahansa ruoan päällä.

...

Valmistus

  1. Paahdettu ruusukaali

      • Leikkaa ruusukaali lohkoiksi ja hiero jokainen lohko öljyllä ja suolalla. Paahda uunissa
      • Sivele HELLMANN’S Sitruunavinegrettiä kypsän ja vielä lämpimän kaalin päälle.
  2. Siemenkuorrute

      • Sekoita kulhossa rypsiöljy, Dijon-sinappi ja HELLMANN’S Sitruunavinegretti.
      • Lisää mukaan kaikki siemenet ja hiutaleet. Paahda uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Sekoita joka viides minuutti.
      • Ripottele siemensekoitus paahdetun kaalin päälle ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu