Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje


...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Keitä porkkanoita vedessä kasvisliemen ja kanaliemen kanssa. Lisää hieman Knorr Tikka Masala -maustetahnaa.
    • Kun porkkanat ovat pehmeitä, ne "soseutetaan" karkeasti ja sekoitetaan tuoreen rakuunan, dijon-sinapin ja oliiviöljyn kanssa. Kiehauta porkkana-kanaliemi ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Säädä happamuutta tuoreella sitruunalla tai Maille-omenasiiderietikalla.
    • Tarjoile kylmä tai lämmin porkkanatartar paistettujen kikherneiden, seesaminsiementen ja lämpimien valkoisten voipapujen kera. Koristele keitinliemellä! Lisää koristeeksi myös paljon tuoretta rakuunaa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu