Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Sipulisilli 0.5 kg
  • Omena 0.2 kg
  • Kevätsipuli 50.0 g
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 1.0 dl
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.1 kg
  • Lime 50.0 g

Raikas omenalla maustettu silli sopii kevään juhlapöytään ja uusien perunoiden kaveriksi.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Valuta silli ja kuutioi se
    • Kuutioi omena ja viipaloi sipuli.
    • Sekoita Knorr Fraiche ja majoneesi.
    • Yhdistä kastikkeen joukkoon omenat, kevätsipuli, limemehu ja limen raastettu kuori.
    • Lisää lopuksi sillikuutiot
    • Tarjoile tumman leivän, uusien perunoiden ja keitetyn kananmunan kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu