Menu

Raaka-aineet

+

Puuro

  • Vesi 21.0 l
  • Ohrasuurimo, rikottu, esikypsytetty 2.5 kg
  • Spelttihiutale 0.5 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 4.0 l

Marjahilloke

  • Carte d'Or Mansikkakeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 0.4 kg
  • Marjasekoitus 3.0 kg

Speltti-ohrapuuro on valmistettu Knorr Ruoka 15 % -kasvirasvasekoitteeseen, jossa on paljon pehmeitä rasvoja. Puuron kanssa tarjotaan Carte d’Or Mustikkakiisselillä ”hillottuja” marjoja. Kiisseli sitoo jäisistä marjoista irtoavan nesteen, jolloin marjamehu ei valu astian pohjalle.

...

Valmistus

  1. Puuro

    • Kuumenna osa vedestä kiehuvaksi ja lisää ohrasuurimot sekä spelttihiutaleet. Hauduta ja lisää loput vedestä kypsennyksen aikana.Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa KNORR Ruoka 15 % ja hauduta puuro kypsäksi. Mausta maun mukaan suolalla.
  2. Marjahilloke

    • Sekoita kiisseliainekset kylmään veteen ja sekoita kiisseli marjojen joukkoon. (Kiisseli sitoo marjoista irtoavan nesteen.)
    • Tarjoa marjahilloke puuron kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu