Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje


...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Paista wonton-taikina rapeaksi pienissä piirakkavuoissa ja anna niiden jäähtyä.
    • Sekoita Hellmann’s Real -majoneesi kimchi-pohjan ja omenasiiderietikan kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Kalttaa valkoiset ja vihreät parsat vedessä, jossa on hieman suolaa ja sokeria. Niitä on kaltattava vain hieman, jotta ne näyttävät vielä rapeilta. Anna niiden jäähtyä nopeasti kalttauksen jälkeen.
    • Paista TVB No Chicken öljyssä pannulla tuoreiden sienien kera. LIsää joukkoon valkosipulipyre
    • Kaada joukkoon knorr sienifondi, sekoita ja anna jäähtyä.
    • Sekoita kimchimajoneesi sekä parsaan että No Chicken -sieniseokseen.
    • Tarjoile rapeissa wonton-kuorissa ja lisää päälle krassia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu