Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

Pelmenitaikina

  • Peruna, puikula 300.0 g
  • Vehnäjauho 280.0 g
  • Kananmunan keltuainen 20.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Kurkuma 1.0 g

Piparjuurimajoneesi

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 100.0 g
  • Piparjuuri 10.0 g
  • Suola 2.0 g

Grillattu sitruunaöljy

  • Sitruuna 2.0 kpl
  • Rypsiöljy 150.0 g

Bocuse d´Or assistentti Aino Kasanen valmistaa herkullisia ankka pelmenejä. Pelmenien täytteen valmistuksessa Aino käyttää Knorr Professional KANAFONDIa joka sopii mainiosti täydentämään ankan makua. Tämä kaunis annos sopii täydellisesti bistrosi alkuruoka listalle.

...

Valmistus

  1. Täyte

    Revi confatut ankan koivet sekä kuutioit siitakesienet. Aloita paistamalla sienet öljyssä kuumalla pannulla. Kun sienet on paistettu lisää revityt ankan koivet ja paista hetki kovalla lämmöllä. Lisää Knorr Professional KANAFONDI ja keitä kasaan, Lisää lopussa loput mausteet ja viimeistele täyte raastetulla inkiväärillä.
  2. Pelmenitaikina

    Kuori puikulaperunat ja vakumoi vakuumipussiin. Kypsennä perunat 100c höyryssä 35 min. Kun perunat ovat kypsiä paseeraa perunat perunamyllyn läpi ja punnitse kulhoon 250g perunalunta. Laita perunalumi kylmään hetkeksi. Punnitse kaikki kuivat aineet kutteriin ja sekoita tasaisesti. Lisää jäähtynyt perunalumi ja aja massa sekaisin. Lisää lopuksi keltuainen ja vaivaa hetki taikina kulhossa. Tämän jälkeen painele taikina mahdollisimman ohuesti vakuumipussiin ja vakumoi. Anna taikinan levätä n.30 min huoneenlämmössä. Kauli tai aja taikina pastakoneen läpi ohuesti ja stanssaa haluaman kokoisia kiekkoja ja täytä taikinakiekot täytteellä.
  3. Piparjuurimajoneesi

    Sekoita kaikki ainekset yhteen kulhossa ja siirrä pursotinpussiin.
  4. Grillattu sitruunaöljy

    Kuori sitruunat kuorimaveitsellä. Grillaa kuoret hiiligrillissä tai tohota tumma väri kuoriin. Aja kuoret ja öljy blenderissä ja siivilöi karitaliinan läpi kulhoon. Siirrä öljy pieneen pulloon.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu