Menu

00:53

1. Esittely

Kehitä siipikarjaan liittyvää osaamistasi tämän toistolistan avulla. Tutustu ruoanlaittotekniikoihin ja ruoka-aineisiin, jotka liittyvät viiteen eri keittiöön ja kahdeksaan eri ruokalajiin.

04:39

2. Korealainen friteerattu kana

Lue parhaat vinkit ja tekniikat suolaamiseen, kuorruttamiseen, taikinaan ja korealaisen kanan friteeraamiseen niin, että lopputulos on täydellisen rapea.

03:33

3. Vihreä thaikanacurry

Opettele vihreän thaikanacurryn resepti – sen täyteläisen pohjan muodostavat vihreä currytahna ja kookosmaito. Se maustetaan yrteillä ja kastikkeilla, ja mukaan lisätään muutamia ainutlaatuisia thaimaalaisia aineksia.

03:21

4. Kanawokki pyhäbasilikan kera

Thaimaalainen keittiömestari Saiphin Moore valmistaa kanawokkia pyhäbasilikan kera. Se on klassinen thaimaalainen ruokalaji. Opettele valmistamaan se ja Rosa’s Cafen oma wokkikastike.

01:32

5. Meksikolaiset kanatacot ja chipotle- ja toreados-guacamole

Yhdistä chipotle toreados, friteerattu nahka ja tyhjiökypsennetty kana hienostuneiksi kanatacoiksi.

03:24

6. Chipotle-kanatacojen kokoaminen

Opi täydellisen tacoannoksen tekniikat ja asettelu.

04:04

7. Tandoorikana (osa 1)

Tutustu tandoorikanan valmistuksessa käytettäviin marinadeihin ja värikkäisiin mausteisiin.

02:17

8. Tandoorikana (osa 2)    

Katso toinen osa, jossa klassinen ruokalaji laitetaan vartaisiin ja paistetaan perinteisessä saviuunissa.

02:44

9. Kana tikka masala (osa 1)

Lue mausteista ja jogurteista, joita käytetään tässä klassisessa ruokalajissa, sekä ravintolan omasta garam masala -sekoituksesta, jossa on voimakkaat maut.

04:01

10. Kana tikka masala (osa 2)  

Keittiömestari Bhag Singh paljastaa loput mausteet ja ainekset, joita käytetään aromaattisten mausteiden ja kastikkeiden valmistukseen.

02:18

11. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella

Opettele tämän ankkaruoan ainekset ja käytä pirteää suolaseosta sous-vide-tekniikan kanssa!

03:54

12. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella (osa 1)  

Opettele ruskistamaan ja karamellisoimaan ankka sekä valmistamaan marjakastike ja ankkaliemi.

03:20

13. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella (osa 2)

Täydennä ankkaa edamamepavuilla ja eksoottisilla sienillä, ja lisää makeat elementit ja kukkakoristeet.

01:25

14. Piimämarinoitu friteerattu kana – ainekset

Vie perusklassikko uudelle tasolle – piimämarinoitu friteerattu kana. Opi ainekset mausteista makeaan hunajakuorrutukseen.

02:10

15. Piimämarinoitu friteerattu kana (osa 1)

Aloita kuorruttamalla kana kananmunalla, jauhoilla ja korppujauhoilla, ja opettele valmistamaan perinteinen kaalisalaatti, josta saat lisukkeen annokseen.

03:10

16. Piimämarinoitu friteerattu kana (osa 2)

Uppopaista, pirskota ja sirottele toisen osan ohjeiden mukaisesti, jotta ranskanperunoista ja kanasta tulee rapeita ja hyvin maustettuja, ja voit asetella ne lautaselle.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu