1. Esittely
Opettele valmistamaan tulinen ateria omassa keittiössäsi keittiömestari Pablo Peñalosa Nájeran opastuksella Mayfairin kuuluisassa MNKY HSE:ssä. Hän paljastaa parhaat ohjeensa kahdelle herkulliselle tacolle, jotka tuovat latinalaisamerikkalaisia makuja illalliskutsuille.
2. Keittiön valmistelu
Keittiömestari Pablo Peñalosa vie sinut kulissien taakse ja paljastaa keittiönsä tärkeimmät välineet. Opettele käyttämään eri välineitä peruspannuista savustimiin ja sous-vide-keittimiin, jotta onnistut täydellisesti latinokeittiön ruokalajeissa.
3. Naudanrinnan maustaminen
Keittiömestari Pablo Peñalosa kertoo naudanrinnan mausteseokseen käytettävistä aineksista, jotka nostavat maun uudelle tasolle. Tämän prosessin jälkeen tutustut savustimeen, jolla lihaan saadaan nautinnollinen maku.
4. Kanan maustaminen
Kokeile kanaan makeaa mausteseosta. Keittiömestari Pablo Peñalosa näyttää, miten voit tehdä naudanrinnan mausteseoksesta makean lisäämällä muutamia aineksia. Kokeile erilaisia tekstuureja sekä friteeraa kanan nahka rapeaksi, ja opettele sous-vide-tekniikka ja tyhjiöpussien käyttö, jotta saat ravintolatasoisen lopputuloksen.
5. Guacamolen chiles toreados -pohja
Mausteiden ystäville sopii päivitetty meksikolainen klassikko eli guacamole, johon yhdistetään keittiömestari Pablo Peñalosan chiles toreados. Tässä videossa näytetään, miten valmistat mausteisen pohjan, jossa on latinoruokien tulisuutta!
6. Chiles toreados -guacamolen valmistaminen
Viimeistele tulinen guacamole lisäämällä mausteiseen jalapeñopohjaan pehmeää avokadoa.
7. Chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole
Opettele toinen guacamole-resepti: chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole. Tässä guacamolessa savuisen chilin makuun yhdistyy adobo-kastikkeen happamuus.
8. Kanan valmistelu tacoja varten
Opettele yhdistämään chipotle toreados, friteerattu nahka ja tyhjiökypsennetty kana hienostuneiksi kanatacoiksi.
9. Chipotle-kanatacojen kokoaminen
Kokoa täydellinen annos lisäämällä loput ainekset näiden tekniikoiden mukaisesti.
10. Meksikolaiset tacot naudanrinnasta ja toreados-guacamole
Viimeistele naudanrinnasta valmistetut meksikolaiset tacot yhdistämällä toreados-guacamolen maut tomaattikuutioihin ja sipuliviipaleisiin. Opi nyhtämään naudanrinta ja yhdistämään se lihan nesteisiin niin, että maku korostuu.