Trendikkäät Menut
Top 3 ruokatrendiä Pohjoismaissa
Unilever Food Solutionsin Tulevaisuuden Menut -trendiraportti koottiin laajojen kansainvälisten kyselyiden ja kokkien osallistamisen tuoksena alkuvuodesta 2023. Siihen sisältyy alan raportteja, sosiaalisen median analytiikkaa, näkökulmia UFS:n 250 ammattikokilta ja syvällistä palautetta yli 1 600 ravintola-alan ammattilaiselta, jotka toimivat maailmanlaajuisesti 21 eri markkinalla. Tulevaisuuden Menut -raportti tunnisti yhteensä kahdeksan keskeistä kansainvälistä ruokatrendiä, jotka nousivat esiin datasta ja laajasta kokkitutkimuksesta.
Laajemman raportin pohjalta tiivistimme edelleen raportin kolmeen kuumimpaan menutrendiin, jotka vaikuttavat täällä Pohjoismaissa. Olemme kääntäneet trendipuheen käytäntöön ja konkreettisiin ratkaisuihin ravintola-alan toimijoille. Näihin ratkaisuihin sisältyvät reseptiehdotukset, valmistustekniikat ja raaka-aineratkaisut, joita voit helposti valita ja lisätä ruokalistoillesi jo huomisesta alkane! Lue lisää kustakin trendistä, etsi resepti-ideoita ja lataa koko raportti.