Tarjoile tämän vuoden jouluruoka viehättävistä tarjoiluastioista ja anna vieraillesi intiimi joulukokemus mauilla Pohjoismaista ja muualta maailmalta. Kokkimme ovat koostaneet oheiset reseptit ja niissä liha ja kala yhdistyvät vihreään ja makeaan. Menussa on aiempaa enemmän kasvisannoksia, kuten myös pieniä annoksia buffetin sijaan, joten olet mukana tarjoamassa myös paljon kestävämpää ruokailukokemusta.
Menu
Proteiini
- Omena- ja piparjuurisilli
- Bloody Mary -silli
- Kasvis-curry-"silli"
- Paholaisen muna hummerin kera
- Pastramilohi hapatettujen kasvisten ja jogurtin kera
- Suolattu ja keitetty turska maustepippurin, skoonelaisen sinapin ja herneiden kera
- Grillikylkeä korealaisittain
- Kasvispullat "No meatballs"
- Liemeen kastettava leipä (dopp i grytan) - tulinen kanaliemi frikadelleilla ja grillatulla leivällä
- Kevyesti pippuriglaseerattu paahtopaisti curryremouladella ja friteeratuilla sipuleilla
Vihreä
- Paistettu juuriselleri rapealla kuorella lehtikaalin ja mison kera
- Paahdettu ja sinappihunnutettu kukkakaali ras el hanoutin kera
- Coleslaw punakaalista inkiväärin ja appelsiinin kera
- Seesamiöljyssä paistettu lehtikaali ja parsakaali
- Grillattua punajuurta savustetulla tuorejuustolla ja paahdettuja siemeniä
- Ruskistettua kaalta etikkasiirapilla
Makea
- Panna cotta ris à la Malta vadelmakompotilla
- Karamellisoitu crème brûlée appelsiinin ja kanelin kera
- Suklaamousse paahdetuilla manteleilla ja viikunoilla