Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Endiivi 150.0 n/a
  • Salaatti 150.0 n/a
  • Saksanpähkinä 50.0 n/a
  • Aprikoosi, kuivattu 50.0 n/a

Kastike

  • Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg 200.0 n/a
  • Tilli, tuore 10.0 n/a
  • Sitruunamehu 10.0 n/a
  • Siirappi 10.0 n/a
  • Suola 5.0 n/a

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Revi endiivin ja gem salaatin lehdet irti ja upota kylmään veteen. 
  2. Kastike

    • Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin.
    • Valuta endiivit ja salaatinlehdet ja linkoa kuivaksi.
    • Sekoita salaatin kastike joukkoon ja pyöräytä kevyesti sekaisin.
    • Ripottele päälle aprikoosit ja pähkinät.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu