Olemme nyt laajentaneet HELLMANN’S-valikoimaamme todellisella majoneesin ammattilaisella! HELLMANN’S Professional on lämpötilan kestävä paistossa ja uunissa, sietää hyvin hapanta ja on vakaa valinta, kun haluat kehittää omia nimikkodippejäsi ja -kastikkeitasi ravintolakeittiössä. Pehmeä majoneesi koviin olosuhteisiin!
Reseptivihkot, joiden avulla loistat!
Nyt ovat kokkimme olleet taas vauhdissa ja kehitelleet paljon uusia reseptejä. Itse asiassa niitä on niin paljon, että teimme kaksi vihkoa. Toinen on erityisesti suunnattu sinulle, joka työskentelet lounasravintolassa, ja toinen on enemmän pikaruokapainotteinen. Halutessasi voit aivan hyvin ladata molemmat! Hyvää ruokahalua!
HELLMANN’S Professional keittiössäsi!
Smooth talking!
Milloin kotitekoinen majoneesi on paras valinta ja mitä kokkimme ajattelevat majoneesista yleisesti ja erityisesti HELLMANN’S Professionalista?
Oppaasi majoneesin helpompaan valintaan!
Nyt kun valittavanasi on toinenkin HELLMANN’S, voi tuntua vaikealta tietää, kumpaa käyttää missäkin ruoanlaitossa. Helpottaaksemme sinua, olemme laatineet majoneesioppaan, joka tiivistää erot selkeästi.