Täydellisen vinegretin luominen ei ole mikään nopea temppu, jos haluat, että se sekä syventää että pyöristää salaatin makua. HELLMANN’Sin vinegreteilla ylevöität salaatit ennennäkemättömälle tasolle ja ne sopivat erinomaisesti myös lämpimiin ruokiin, kastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin sekä glaseerauksiin ja koristeluun. Käytä sellaisenaan tai vie niiden makua haluamaasi suuntaan.
Tarvitsetko vinkkejä käyttöön? Alempaa löydät useita ihania reseptejä.
Nopeaa, helppoa ja hyvää

HELLMANN’S Sitruunavinegretti
Raikas ja tuore vinegretti, joka on valmistettu extra-neitsytoliiviöljystä sekä Espanjan Murcian auringon kypsyttämien sitruunoiden mehusta ja kuorista.

HELLMANN’S Seesami-soijavinegretti
Täydellisen maukas sekoitus seesamiöljyä, soijaa, paahdettuja seesaminsiemeniä, punaviiniä ja valkoviinietikkaa. Oleellinen ainesosa aasialaisessa ruoassa.
Laadukkaista raaka-aineista valmistetut Hellmann's vinegretit ovat maultaan täyteläisiä, öljypohjaisia tuotteita.

HELLMANN’S Basilikavinegretti
Huippusuosittu vinegrettisarja saa kauan kaivatun vahvistuksen Basilikavinegretistä.
Sen klassinen makumaailma tekee siitä monipuolisenraaka-aineen salaatteihin, kuin myös muihin kylmiin ja kuumiin ruokiin.
Sivu julkaistu toukokuussa 2024.