Täydellisen vinegretin luominen ei ole mikään nopea temppu, jos haluat, että se syventää sekä pyöristää salaatin makua. HELLMANN’Sin vinegreteillä rikastat salaatit ennennäkemättömälle tasolle ja ne sopivat erinomaisesti myös lämpimiin ruokiin, kastikkeisiin, marinadeihin sekä jälkiruokiin. Käytä sellaisenaan tai vie niiden makua haluamaasi suuntaan. Vinegretit sopivat myös glaseerauksiin sekä koristeluun.
Tarvitsetko vinkkejä käyttöön? Alla löydät useita ihania reseptejä.
Nopeaa, helppoa ja hyvää
HELLMANN’S Sitruunavinegretti
Raikas ja tuore vinegretti, joka on valmistettu extra-neitsytoliiviöljystä sekä Espanjan Murcian auringon kypsyttämien sitruunoiden mehusta ja kuorista.
HELLMANN’S Seesami-soijavinegretti
Täydellisen maukas sekoitus seesamiöljyä, soijaa, paahdettuja seesaminsiemeniä, punaviiniä ja valkoviinietikkaa. Oleellinen ainesosa aasialaisessa ruoassa.
Laadukkaista raaka-aineista valmistetut Hellmann's vinegretit ovat maultaan täyteläisiä, öljypohjaisia tuotteita.
HELLMANN`S Vadelmavinegretti
Antaa täydellisen makutasapainon salaatillesi. Vadelma, punaviinietikka ja herukkamehutiiviste saavat yhdessä aikaan makean vinegretin, jossa on myös särmikkyyttä. Hellmann´s Vadelmavinegretti tarjoaa vuoden ympäri optimaalisen maun.
Sivu julkaistu toukokuussa 2024.