Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 6.0 dl
  • Salottisipuli 50.0 g
  • Knorr Valkoviinikastike 3,75kg/27 L 60.0 g
  • Vesi 30.0 ml
  • munan keltuaisia 4.0 kpl
  • Knorr Hummerifondi 1 L/30 L 35.0 ml
  • Rakuuna 3.0 g
  • Kirveli 3.0 g
  • Tabasco
  • Parsa vihreä, pakaste 750.0 g
  • Katkarapu, kuorittu & pakaste 300.0 g

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    1. Lämmitä Flora Aromiöljy 55-asteiseksi ja siirrä kattila sivuun liedeltä. 2. Keitä salottisipulia ja viinietikkaa, kunnes jäljellä on puolet. Lisää vesi. Siivilöi seos keltuaisten päälle ja lämmitä 65-asteiseksi vesihauteessa tai liedellä koko ajan sekoittaen. 3. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita Flora Aromiöljy joukkoon tipoittain, aluksi hitaasti ja sitten nopeammin. 4. Mausta Knorr Hummerifondilla, hienonnetulla rakuunalla, kirvelillä ja tabascolla. 5. Tarjoile keitetyn vihreän parsan ja kuorittujen katkarapujen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu