Menu

Raaka-aineet

+

Choronkastike

  • Vesi 800 ml
  • Knorr Béarnaisekastike 0,888 kg/6 L 150 g
  • Tomaattipyre 80 g
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 200 g
  • Knorr Rakuuna Puré Professional 750g 20 g

Punaiseksi bearnaisekastikkeeksikin kutsuttu klassikko, joka on nimetty kehittäjänsä keittiömestari Alexandre Étienne Choronin mukaan. Sopii erinomaisesti esimerkiksi pihvin kanssa tarjoiltavaksi.

...

Valmistus

  1. Choronkastike

    • Sekoita kastikeaines veteen ja kuumenna kokoajan sekoittaen
    • Anna kiehua muutama minuutti
    • Lisää tomaattipyre ja margariini
    • Mausta rakuunapyreellä
    • Kuumenna kastike
    • Mikäli haluat kuohkeamman kastikkeen, voit porata siihen ilmaa sauvasekoittimella
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu