Menu

Raaka-aineet

+

Kananmuna-tillikastike

  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.5 l
  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 2.5 l
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.4 kg
  • Kananmuna, keitetty 2.0 kg
  • Tilli, tuore 0.2 kg
  • Suola 25.0 g

Täydellinen lisäke kalaruuille

...

Valmistus

  1. Kananmuna-tillikastike

    • Sekoita kylmään nesteeseenkastikeaines
    • Kuumenna ja anna hautua kunnes kastike suurustuu
    • Lisää joukkoon rouhittu kypsä kananmuna sekä hienonnettu tilli
    • Mausta suolalla
  2. Viimeistely

    • Tarjoile esim. kalapyöryköiden, kalamurekkeen tai paistetun kalan kastikkeena
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu