Menu

Raaka-aineet

+

Amazeballs NoBeef pyörykät

Tomaattimajoneesi

Valmistus

  • Sub -sämpylä 10.0 kpl
  • punasipuli 1.0 kpl
  • Monterey Jack- juusto 15.0 kpl
  • Jäävuorisalaatti 400.0 g
  • Suolakurkku 200.0 g

...

Valmistus

  1. Amazeballs NoBeef pyörykät

    Kuori sipulit, pilko ne hienoksi ja kuullota pannulla pehmeiksi. Sekoita kasvikerma, pankojauhot ja parmesan keskenään. Lisää mukaan loput raakaaineet ja sekoita huolellisesti. Pyöritä massasta noin 50 gramman pyöryköitä ja kypsennä uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.
  2. Tomaattimajoneesi

    Valuta ja kuivaa aurinkokuivatut tomaatit ja paprikat ja aja ne sileäksi mikserissä. Lisää mukaan loput raaka-aineet ja sekoita hyvin. Anna levätä 10 minuuttia, sekoita vielä kertaalleen ja siirrä pursotinpussiin.
  3. Valmistus

    Lämmitä sämpylät uunissa. Levitä majoneesia molemmin puolin, täytä sitten salaatilla ja puolitetuilla Amazeballs-pyöryköillä. Sulata juusto pyöryköiden päälle ja lisää päälle vielä kurkut ja sipuliviipaleet. Aseta kansi päälle.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu