Menu

Raaka-aineet

+

Suklaakakku

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 150.0 g
  • Sokeri 135.0 g
  • Muscovadosokeri 135.0 g
  • Kananmuna 1.0 kpl
  • Kahvi 50.0 mg
  • Kaakaojauhe 50.0 g
  • Vehnäjauho 100.0 g
  • Vaniljasokeri 10.0 g
  • Suola 2.0 g

Mokkasuklaakuorrute

Koristeluun

  • Tomusokeri
  • Suola
  • Tumma suklaa
  • Suklaakastike

...

Valmistus

  1. Suklaakakku

    Sekoita majoneesi, kahvi, kananmuna ja sokeri keskenään sekaisin. Yhdistä jauhot, kaakao, vaniljasokeri ja suola ja sekoita ne sitten huolellisesti majoneesiseokseen. Kaada seos voideltuun vuokaan (halkaisija 24cm) ja kypsennä esilämmitetyssä uunissa 175 asteessa 21 minuuttia. Anna jäähtyä.
  2. Mokkasuklaakuorrute

    Sekoita mousseaines, maito, kerma ja kahvijauhe keskenään. Vatkaa ensin hitaasti kahden minuutin ajan ja sen jälkeen täydellä teholla, kunnes mousse on kuohkeaa ja sopivan jämäkkää.
  3. Koristeluun

    Kuorruta kakku moussella, suklaakastikkeella, tomusokerilla, suolarakeilla ja suklaarouheella.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu