Menu

Raaka-aineet

+

"Salciccia"

Sauerkraut, hapankaali

  • Vesi 1000.0 ml
  • Suola 20.0 g
  • Punakaali 300.0 g
  • keräkaalia 300.0 g
  • Porkkana 300.0 g

Coleslaw

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

Mausteinen hunajasinappi


...

Valmistus

  1. "Salciccia"

    Aja kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Täytä vegaaninen kuori massalla. Paista makkarat pannulla.
  2. Sauerkraut, hapankaali

    Yhdistä vesi ja suola. Leikkaa kaali ja punakaali ohuiksi suikaleiksi ja raasta porkkanat reilunkokoiseksi raasteeksi. Upota kasvikset suolaveteen, anna tekeytyä yön yli ja valuta & kuivaa.
  3. Coleslaw

    Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua.
  4. Pikkelöidyt sinapinsiemenet

    Keitä sinapinsiemeniä 15 minuuttia runsaassa vedessä, valuta. Lisää loput ainekset kattilaan ja hauduta noin 10 minuutin ajan. Valuta ja sekoita kuumana sinapinsiementen kanssa. Anna maustua vähintään 4 tuntia.
  5. Mausteinen hunajasinappi

    Sekoita kaikki ainekset sekaisin, anna maustua vähintään 4 tuntia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu