Menu

Raaka-aineet

+

Pohja

  • Digestive-keksi 350.0 g
  • Suolainen voi 75.0 g
  • Merisuola, karkea 3.0 g
  • Ruokosokeri 50.0 g

Ricottatahna

  • Carte d'Or Crème Brûlée 1,25 kg / 11 L 500.0 g
  • Täysmaito 0.5 l
  • Knorr Kuohu 31% 10L 1.0 ml
  • Ricottajuusto 500.0 g
  • Sitruuna 1.0 kpl

Salaatti

  • Punasalaatti 3.0 kpl
  • Siirappi 100.0 ml
  • Punainen grenadiini 100.0 ml
  • Ruokosokeri 100.0 g

Juustokakku, joka on saanut säväyksen happamuudesta ja vaniljasta. Tällä kertaa tehty italialaisesta tuorejuustosta. Hedelmien sijaan koristelemme kakun glaseeratulla punasalaatilla, mikä tasapainottaa täydellisesti makeaa ja raikasta kakkua kitkeryydellä ja happamuudella.

...

Valmistus

  1. Pohja

    • Sekoita kaikki ainesosat tasaiseksi ja hienoksi crumbleksi. Jaa kolmeen vuokaan ja tasoita. Laita jääkaappiin kylmenemään.
  2. Ricottatahna

    • Keitä maito ja puolet kermasta. Lisää Carte d'Or Creme Brûlée samalla vatkaten. Vatkaa kunnes seos kiehuu ja nosta sitten levyltä.
    • Lisää loput kermat samalla sekoittaen. Vatkaa lopuksi joukkoon ricottajuusto ja sitruunan kuori ja mehu. Vatkaa sileäksi. Jaa seos vuokiin keksipohjien päälle. Pidä kylmässä vähintään 3 tuntia – mieluiten yön yli.

  3. Salaatti

    • Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi.
    • Kaada siirappi, sokeri ja grenadiini kattilaan ja kiehauta. Lisää salaatti ja glaseeraa kunnes liemi on tiivistynyt siirapiksi.
    • Anna salaatin jäähtyä ja koristele kakut salaatilla ja siirapilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu