Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Broilerin luuton paistileike 1.0 kg
  • Knorr Korma tahna 1,1 kg 100.0 g
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 100.0 g
  • Pankojauho 300.0 g

Frittikanan leivittämisessä voi käyttää Hellmann's majoneesia, kananmunan sijaa. Majoneesi pitää kanan mehevänä ja antaa herkullisen maun. Ennen majoneesin lisäämistä kana voidaan maustaa Knorr Intialaisilla maustetahnoilla.

...

Valmistus

  1. Työohje

    Mausta broilerit Korma maustetahnalla. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Sekoita broilerin joukkoon majoneesi ja pyörittele pankojauhoissa.
    Kypsennä kananpalat kypsiksi fritissä ja tarjoa Hellmann's majoneesin kanssa.

    Vinkki! Voit pakastaa leivitetyt kanatja fritata ne menekin mukaan.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu