Menu

Raaka-aineet

+

Salsa verde majoneesi

  • Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg 60.0 g
  • Seksico norteño salsa verve 20.0 ml

Pikkelöity punasipuli

  • punasipuli 2.0 kpl
  • Lime 1.0 kpl
  • Maille valkoviinietikka 50.0 ml

Marinoitu TVB Chicken Chunks

Esillelaitto:

  • Taco 10.0 kpl
  • Ananas, tuore
  • Korianteri, tuore
  • Jalapeno, tuore

...

Valmistus

  1. Salsa verde majoneesi

    Sekoita ainekset keskenään. Laita kastike pursotinpussiin.
  2. Pikkelöity punasipuli

    Kuori ja leikkaa sipuli veneiksi. Ota valkea sisus erikseen ja käytä vaikka liemeen. Purista limen mehu ja lisää etikka. 
  3. Marinoitu TVB Chicken Chunks

    Hienonna sipuli ja valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. 
    Lisää marinadi TVB No Chicken Chunksien joukkoon. Marinoi 12 tuntia.
    Esille laittaessa paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä 5 - 5 minuuttia.
  4. Esillelaitto:

    Paista tacoja kuivalla pannulla 10 sekuntia per puoli. Laita tacot kuuman ja kostean pyyhkeen sisään. Nosta TVB Chunksit, punasipulit ja ananakset tacon päälle. Mausta kastikkeella ja viimeistele korianterilla sekä jalapeno viipaleilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu