Menu

Raaka-aineet

+

Keksipohja

  • Digestive -keksi 0.2 kg
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.1 kg

Täyte

  • Mustikka, pakaste, kotimainen 0.3 kg
  • Liivatelehti
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.2 l
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.3 kg
  • Sokeri 0.1 kg
  • Kardemumma, jauhettu
  • Sitruunamehu

...

Valmistus

  1. Keksipohja

    Hienonna keksit kutterissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Kiinnitä irtopohjavuokaan (ø 26 cm) leivinpaperi. Painele keksimuru vuoan pohjalle ja reunoille. Anna kovettua kylmässä.
  2. Täyte

    • Soseuta mustikat tehosekottimessa.
    • Laita liivatelehdet (18 g = 5 liivatetta) likoamaan kylmään veteen.
    • Vaahdota Knorr Kuohu kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, soseutetut mustikat, sokeri ja kardemumma.
    • Purista liivatelehdistä vesi ja sulata ne mikrossa sitruunamehun kanssa. Kaada liivatteet ohuena nauhana täytteen joukkoon, varovasti sekoittaen.
    • Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
    • Irrota kakku vuoasta ja koristele kakku.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu