Menu

Raaka-aineet

+

Grillatut kasvikset

  • Paprika, punainen 200.0 g
  • paprika, keltainen 200.0 g
  • Munakoiso 400.0 g
  • Kesäkurpitsa 400.0 g
  • punasipuli 300.0 g
  • Oliiviöljy 100.0 ml

Middle East -mausteseos

  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 8.0 g
  • Pippurisekoitus 20.0 g
  • Valkosipulijauhe 20.0 g
  • Juustokumina 10.0 g
  • Sipulijauhe 10.0 g
  • Chilirouhe, hiutale 10.0 g
  • Sitruunapippuri 10.0 g
  • Paprikajauhe 6.0 g
  • Fariinisokeri 5.0 g
  • Sumakki 8.0 g

Harissa -dippi

  • Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg 200.0 g
  • Harissa 18.0 g
  • Valkosipuli 8.0 g
  • Sitruunamehu 10.0 g
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu

...

Valmistus

  1. Grillatut kasvikset

    Pilko kasvikset ja pujota ne vartaisiin. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja “Middle East” -mausteseoksella (kts. resepti alla)
  2. Middle East -mausteseos

    Sekoita kaikki mausteet keskenään.
  3. Harissa -dippi

    Sekoita kaikki ainekset keskenään, viimeistele maku suolalla ja pippurilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu