Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Taateli 300.0 g
  • Rama Professional Vanilla, vispautuva vanilliinikastike 1 L 100.0 ml

Valmistusohje

  • Tattari 25.0 g

Valmistusohje

  • Pellavansiemen 30.0 g
  • Seesaminsiemen 30.0 g
  • Hasselpähkinä 100.0 g
  • Kurpitsansiemen 50.0 g

Valmistusohje

  • Taateli
  • Rama Professional Vanilla, vispautuva vanilliinikastike 1 L
  • Kaakaopapu 50.0 g
  • Kaakaojauhe 15.0 g
  • Tattari
  • Pellavansiemen 3.0 g
  • Seesaminsiemen
  • Hasselpähkinä 43.0 g
  • Kurpitsansiemen

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Lämmitärama vaniljakastiketaateleidenkanssa.
  2. Valmistusohje

    • Keitä tattari kypsäksi
  3. Valmistusohje

    • Paahda siemenet uunissa tai pannulla
  4. Valmistusohje

    • Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi yleiskoneessa, lisää joukkoon taateleita ja siemeniä lisää jos massa jää köysäksi
    • Pyörittele massasta palloja
    • Laita pallot kylmään ja tarjoile terveellisenä välipalana
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu