Menu

Raaka-aineet

+

Pohja

  • Digestive -keksi 0.2 kg
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.1 kg

Täyte

  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.3 l
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.2 kg
  • Minttusuklaa 0.2 kg
  • Sokeri
  • Liivatelehti

...

Valmistus

  1. Pohja

    • Murenna keksit tehosekoittimella tai kutterilla. Lisää sulatettu margariini joukkoon ja painele murumassa irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm).

  2. Täyte

    • Vaahdota Knorr Kuohu kuohkeaksi ja lisää Crème Bonjour tuorejuusto joukkoon.
    • Sulata minttusuklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä ja lisää ohuena nauhana vaahdon joukkoon. Lisää sokeria halutessasi maun mukaan.
    • Kuumenna Knorr Kuohu ja sulata liotetut liivatelehdet siihen. Kaada seos ohuena nauhana täyteseoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle, levitä tasaiseksi ja anna kakun hyytyä kylmässä mielellään yön yli. E
    • nnen tarjoilua irrota kakku vuoasta ja koristele rouhitulla suklaalla ja tuoreella mintulla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu