Menu

Raaka-aineet

+

Lammasburgeripihvit:

  • Jauheliha, lammas 1.3 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.3 l
  • Kananmuna 60.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 2.0 g
  • Suola 18.0 g
  • Minttu, kuivattu 2.0 g

Jajeekmajoneesi:

Annoksen viimeistely:

  • Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
  • Jääsalaatti 0.1 kg
  • Lehtipersilja 20.0 g
  • punasipuli 100.0 g
  • Minttu, tuore 20.0 g

...

Valmistus

  1. Lammasburgeripihvit:

    Sekoita ainekset keskenään kulhossa tasaiseksi massaksi. Tee massasta 200 grammaisia pihvejä pellille ja laita tunniksi tai yön yli kylmään. Öljyä pihvien pinnat ja grillaa nopeasti molemmin puolin. Kypsytä pihvit pellillä kelmulla peitettynä 65 asteisessa höyryuunissa, kunnes sisälämpö on 58 astetta.
  2. Jajeekmajoneesi:

    Raasta kurkkua ja suolaa kevyesti. Laita lävikköön valumaan tunniksi tai yön yli. Purista kurkkuraaste kuivaksi ja sekoita Hellmann´s majoneesin, valkosipuli puréen sekä sitruunamehun kanssa. Mausta pippurilla. Säilytä kylmässä.
  3. Annoksen viimeistely:

    Lämmitä hampurilaissämpylät. Täytä hampurilaiset ja tarjoile.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu